Apgailestaujame, tačiau šis pasiūlymas išparduotas.
Kelionės programa:
Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Keliaujame per Lietuvą, Latviją. Važiuojame į kaimo namus „Blūdži“, kur ūkininkų Malkalnų šeima pasiūlys Jums naminių sūrių degustaciją. Gaspadinė Inara pavaišins įvairių rūšių sūriu, kepta namine duona ir skaniomis salotomis. Ypatingas yra marinuotas sūris. Jis gavo pripažinimą didžiausioje Baltijos šalyse maisto parodoje „Riga Food 2014“ ir vietą nominacijoje „Tautos skonis“.
Padegustavę sūrių, keliausime į dar vieną įdomų ūkį „Trubenieki“, kuris yra didžiausias „Šitake“ grybų augintojas Latvijoje. Čia galėsime pasižvalgyti po ūkį, sužinosime jų auginimo paslaptis, paragausime šviežių „Šitake“ grybų bei pasimėgausime nuostabia grybų sriuba. Vėliau vykstame į šaltalankių namus ir sodą „Zelt“. Šaltalankių ūkyje sužinome uogų auginimo subtilybes, išsiaiškinsime kaip gaminami „Zelt“ ūkio produktai ir paragausime ypatingo šaltalankių deserto. Ekskursijos metu galėsime įsigyti produktų iš šaltalankių grožiui, sveikatai ir mitybai.
Pasiklausę pasakojimų apie šaltalankių naudą, vykstame į česnakų ūkį „Česnakų pasaulis”. Čia gamina viską, ką tik galima pagaminti iš česnakų: marinuoja česnakų žiedus, džiovina skilteles, verda arbatas, pagardus, užraugia trauktines. Paragausime česnakų arbatos, “gerklėdraskio”, česnakinės sriubos ir salsos ir netgi česnakinės karamelės. O vėliau galėsite nusipirkti česnakinių lauktuvių. Turiningai praleidę dieną, vėlai vakare grįštame į namus.
Į kelionės kainą įskaičiuota
- kelionė autobusu;
- ekskursinė programa;
- kelionės vadovo paslaugos;
- kelionės dokumentų sutvarkymas.
Į kelionės kainą neįskaičiuota
- mokamiems objektams rekomenduojame turėti 46 EUR ;
- kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos už papildomą mokestį;
- medicininių išlaidų draudimas į kelionės kainą neįskaičiuotas.
[ngg src=”galleries” ids=”2693″ display=”pro_mosaic”]